Pellanet

Επίσκεψη Προέδρου Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» επισκέφτηκε την Τρίτη 07 Απριλίου ο Πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Πέλλας.
Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα της χρήσης ουσιών εξάρτησης και ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας. Το Κέντρο από την μεριά του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δυο ερευνών που έχουν διεξαχθεί για την χρήση ουσιών στο μαθητικό πληθυσμό του νόμου και τον ενημέρωσε για την χρήση αλκοόλ που είναι ιδιαίτερα έντονη.
Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού έχοντας γνώση τόσο των υπηρεσιών που παρέχουν τα Κέντρα Πρόληψης αλλά και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης τους από προηγούμενη ενημέρωση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, τόνισε την πολύ σημαντική πρόσφορα των Κέντρων στις τοπικές κοινωνίες σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας, υποσχέθηκε την άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση με την μορφή επερωτήσεων και προέτρεψε τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν στην εξόφληση των χρεών τους και να μην βρίσκουν σαν δικαιολογία την γενικότερη οικονομική κρίση.
Τα στελέχη του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Συνασπισμού για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξε για την πορεία των Κέντρων Πρόληψης.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου, 2009


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.


pellanet facebook