Pellanet

Εβδομάδα Ντοκιμαντέρ Αριδαίας

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αριδαίας «προ ΘΕΣΗ» στην προσπάθεια του για πολιτιστική αποκέντρωση, σύνδεση της περιφέρειας με το κέντρο, και ανανέωση των αισθητικών μορφών έχει τη χαρά και την τύχη να συνεργάζεται με καταξιωμένους φορείς για την υλοποίηση των στόχων του.
Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με φορείς όπως το Ινστιτούτο Ghoethe Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Κινηματογράφου Α.Π.Θ., εντάσσει στις Περιφερειακές Εκδηλώσεις του την Εβδομάδα Ντοκιμαντέρ Αριδαίας.
09 – 16 Απριλίου 2011 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο
Συγκεκριμένα: 20 Σκηνοθέτες, πάνω από 15 Ταινίες, Ντοκιμαντέρ για παιδιά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ghoethe Θεσσαλονίκης. Προβολή ντοκιμαντέρ από νέους δημιουργούς και απονομή βραβείων, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου και Κοινού. Εργαστήρια για παιδιά καιØ εφήβους υπό την επίβλεψη του Ινστιτούτου Ghoethe Θεσσαλονίκης
Αφιέρωμα στονØ Σκηνοθέτη Θοδωρή Μαραγκό « Μάθε Παιδί μου Γράμματα »
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της εβδομάδας θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις που θα συμπληρώσουν την ενέργεια αυτή, όπως έκθεσεις φωτογραφίας και κόμικ.
Η γνωστοποίηση της συμμετοχής της « προΘΕΣΗ ς » στις περιφερειακές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μας τίμησε και μας γέμισε χαρά.
Ελπίζουμε σε μια συνεργασία που θα θεμελιωθεί στον χρόνο , στην εμπιστοσύνη και στον κοινό μας στόχο για την προβολή καλλιτεχνικών ανησυχιών και αξιών .

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου, 2011


Σχόλια


pellanet facebook