Pellanet

Απόστολος Τσαλταφερίδης: Δυναμικό comeback για το δήμο Πέλλας

Δυναμική επιστροφή στην τοπική αυτοδιοίκηση κάνει ο πρώην δήμαρχος Πέλλας, Απόστολος Τσαλταφερίδης, συστρατευόμενος με τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στην παράταξη «Πέλλα Μπροστά».

Ο δήμαρχος που διακρίθηκε για το ήθος, την εργατικότητα, και την αποτελεσματικότητα του, στον Καποδιστριακό δήμο της Πέλλας, ζητά εκ νέου την στήριξη των συνδημοτών του, αυτή τη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας.

Με εφόδια την εμπειρία και την γνώση και με «προίκα» το έργο της επιτυχημένης τετραετίας του, δεσμεύεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πάει η «Πέλλα Μπροστά».

Σε προσωπικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Απόστολος Τσαλταφερίδης, αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Απομένουν λίγες μέρες για να βρεθούμε μπροστά στην κάλπη και να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τα δεδομένα σε αυτή τη διαδικασία, όπως γνωρίζετε, έχουν αλλάξει, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η απλή αναλογική.

Αυτό σημαίνει ότι, από την πρώτη Κυριακή θα έχει καθοριστεί ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων της κάθε παράταξης και δεν θα υπάρξει «μπόνους» επιπλέον αριθμού δημοτικών συμβούλων κατά την δεύτερη Κυριακή.

Έτσι, η επιλογή των προσώπων γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αφού η κάθε ψήφος πρέπει να κατευθυνθεί σε ανθρώπους που είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουν στον τόπο μας και δεν θα αναλώσουν την επόμενη τετραετία σε άσκοπους πειραματισμούς και ανώφελους σχεδιασμούς για τα κοινά.

Με το σκεπτικό αυτό, έχοντας την εμπειρία συνολικά τριών τετραετιών στην τοπική αυτοδιοίκηση, και μάλιστα για μια τετραετία στη θέση του δημάρχου Πέλλας,

πήρα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, να ζητήσω την ψήφο σας και εφόσον με αναδείξετε στη διοίκηση, να συμβάλλω με τις γνώσεις μου στην βελτίωση των χαρακτηριστικών του δήμου μας, σε όλα τα επίπεδα  – και στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Επανήλθα στην τοπική πολιτική σκηνή γιατί, εκτός των άλλων, έχω τη θέληση να συνεχίσω το έργο που έκανα στην Πέλλα, με νέες παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, με νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη, με νέες υποδομές που θα ωθήσουν το δήμο μας στο μέλλον.

 

Όραμα και κίνητρο

 

Το μικρό χρονικό διάστημα της απουσίας μου από τα κοινά, δεν έπαψα να οραματίζομαι έναν σύγχρονο δήμο που δεν θα διαφέρει από διακεκριμένους δήμους της χώρας μας και του εξωτερικού

και δεν έπαψα να κάνω σχέδια για μια χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση στο δήμο μας, όπως αυτή που εφάρμοσα κατά τα χρόνια της θητείας μου.

Ένιωθα απογοήτευση όταν έβλεπα τη στασιμότητα της δημοτικής αρχής που διοικεί τον δήμο την τελευταία πενταετία και διατηρούσα πάντα μια δημιουργική ανησυχία και προσμονή να ξαναριχτώ στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και να εργαστώ σκληρά για να αλλάξω αυτή την κατάσταση.

Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την δημαρχία Πέλλας και η πρόσκληση του να συστρατευτώ μαζί του, προσθέτοντας τα προσωπικά μου σχέδια,

μου έδωσαν ένα δυνατό κίνητρο να δηλώσω υποψηφιότητα και με μεγαλύτερη ωριμότητα για τα κοινά, να ζητήσω την ψήφο σας.

Στο πρόσωπο του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, βρήκα, όχι μόνο τον άνθρωπο που μπορώ προσωπικά να εμπιστευτώ και να μπω στην παράταξη του, αλλά και τον αγωνιστή που μπορώ μαζί του να παλέψω για την επίτευξη των σκοπών και των στόχων που θέτουμε από κοινού.

Βρήκα τον άνθρωπο που μπορώ να ενώσουμε τις παράλληλες πορείες μας και να χαράξουμε μια νέα ανοδική πορεία για την Πέλλα. Να πάμε την «Πέλλα Μπροστά», όπως είναι το όνομα και το σύνθημα της παράταξης μας.

Είμαστε αποφασισμένοι

Γνωρίζω ότι θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες για να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και της κρίσης που εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε. Λόγω της γραφειοκρατικής αγκύλωσης των κρατικών μηχανισμών και της κωλυσιεργίας του δημοσίου. Λόγω, μιας κρατικής νοοτροπίας που δεν διευκολύνει την πρόοδο.

Είμαστε όμως αποφασισμένοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να γκρεμίσουμε κάθε εμπόδιο. Έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε.

Να πάμε την Πέλλα Μπροστά

Με παρεμβάσεις σε διοικητικό, λειτουργικό, παραγωγικό επίπεδο. Να δημιουργήσουμε έναν  έξυπνο δήμο, αποτελεσματικό, φιλικό στον πολίτη. Να φέρουμε περεταίρω οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο. Να αναδείξουμε  και να αξιοποιήσουμε  την  πολιτιστική κληρονομιά  και το φυσικό κάλλος της περιοχής μας. Να συνεργαστούμε  με όλους τους φορείς και συλλόγους. Να στηρίξουμε τους παραγωγούς, με δημιουργία υποδομών  και  πρωτοβουλίες εξωστρέφειας. Να αξιοποιήσουμε τους φυσικούς, τεχνολογικούς και επιστημονικούς πόρους. Να κάνουμε την Πέλλα πρωταγωνίστρια, μαζί με τους ανθρώπους της. Να δημιουργήσουμε μια Δημοτική Αρχή δίπλα στο δημότη, με όραμα και αισιοδοξία.

Σ΄αυτή την προσπάθεια, σας θέλω όλους δίπλα μου.

Χωρίς εσάς, άλλωστε, δεν μπορεί να υπάρξει αύριο στη διοίκηση.

Περιμένω την υποστήριξη σας, με την ψήφο σας.

Θέλω  να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να διαψεύσω τις προσδοκίες σας

Και ότι με εφόδια την εμπειρία και την γνώση,

βαδίζοντας πάντα στο δρόμο των αρχών και αξιών, τις οποίες διατηρώ με κάθε κόστος,

θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το κοινό συμφέρον.

Σας ευχαριστώ

Ραντεβού στην κάλπη!

 

Απόστολος Τσαλταφερίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμος Πέλλας

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας».

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου, 2019


Σχόλια