Pellanet

Δήλωση «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στήριξε το ΚΚΕ, απέσπασαν χιλιάδες νέες ψήφους πανελλαδικά, αλλά και τοπικά στην Αντιπεριφέρεια & τους Δήμους της Πέλλας. Η αύξηση περικλείει σημαντική δυναμική, σηματοδοτεί μια νέα πορεία συσπείρωσης ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής. Δυναμώνει το ρεύμα αντιμονοπωλιακής αντιιμπεριαλιστικής συσπείρωσης, κερδίζει έδαφος η εναλλακτική πρόταση διεξόδου με στόχο τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Ζητούμενο για να προστατεύσει ο λαός τα δικαιώματα και να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, είναι η σφυρηλάτηση της ενότητάς του ενάντια σε όσους υποθηκεύουν τη ζωή του. Να ξεμπροστιαστούν όσοι το παίζουν σύμμαχοι, αλλά είναι αντίπαλοί του ή υπηρέτες των αντιπάλων του.

Από αυτήν την αφετηρία, πρέπει να συνεχιστεί και η μάχη για το δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο λαός πρέπει ν' αρνηθεί να διαλέξει μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης.
Κανένα όφελος δεν έχει να μπει ανάμεσα σε «μονομάχους» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , εκπροσώπους της ίδιας ακριβώς πολιτικής, που εγγυάται τη χρεοκοπία του λαού.
Ν' απορρίψει όσους του βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο και του λένε να «διαλέξει», όχι αν, αλλά τι και πόσο γρήγορα θα χάσει από τη ζωή του.

Η καταδίκη της πολιτικής, που καταργεί συμβάσεις, πετσοκόβει μισθούς, συρρικνώνει την αγροτική οικονομία και ξεκληρίζει τους αγροτοκτηνοτρόφους , κατεδαφίζει δημόσια Ασφάλιση - Υγεία, ξεπουλά Πρόνοια - Παιδεία κ.λ.π. πρέπει να ακουστεί ακόμα πιο ηχηρά στο δεύτερο γύρο, με ακόμα μεγαλύτερη απόρριψη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους της Πέλλας μαζί με τους εκλεγμένους στη Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας , θα πρωτοστατήσουν και θα κριθούν στη μάχη αποκάλυψης και απόκρουσης των αντιλαϊκών σχεδίων, της συμβολής τους στην οργάνωση της πάλης με τους λαϊκούς φορείς που για να καρπίσει πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του λαού. Για να γίνει η λαϊκή αγανάκτηση δύναμη μέσα από την οργάνωση της αντιμονοπωλιακής λαϊκής συμμαχίας και πάλης.

Το Γραφείο Τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

17:39 - Έκκληση για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Πέλλας από τον Λάκη Βασιλειάδη στη Βουλή

17:22 - Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δυναμική συγκέντρωση σωματείων στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη

17:07 - Επιτροπή «Μία Ελλάδα» & “Αλληλεγγύη για Όλους” – Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελληνική Ομογένεια της Οδησσού

17:06 - Δ. Σταμενίτης: «Ενισχύονται με υλικοτεχνικό εξοπλισμό 22 σχολικές μονάδες του Νομού Πέλλας»

17:02 - Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Ψήφισμα συμπαράστασης προς τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

17:00 - ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

16:59 - Πρόσκληση φορέων από το Δήμο Σκύδρας για την παρουσίαση γιορτινών δράσεων

16:57 - ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

15:43 - Πέλλα: Στις φλόγες διπλοκατοικία στην Άρνισσα

15:38 - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (BASKETBALL) ΠΑΙΔΙΚΟ